homepage
verkoopstyling particulieren
verkoopstyling makelaars
portfolio
werkwijze
contact
  Intakegesprek
Als eerste vindt bij u thuis een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats. We lopen samen door het huis en aan de hand van een intakeformulier worden alle vertrekken bekeken. Daarna wordt besproken op welke wijze we (zelfstandig of in samenwerking met u) de woning het beste kunnen gaan presenteren. U ontvangt dan een gespecificeerde offerte van ons, eventuele inkopen worden zo voordelig mogelijk gedaan en worden altijd tegen kostprijs berekend. Nooit verrassingen achteraf en na het tekenen van de offerte gaan we direct aan de slag.
Er zijn verschillende mogelijkheden:

Fotostyling
De woning wordt op z'n allervoordeligst gepresenteerd en wordt t.b.v. de fotografie gestyled, eventueel met toevoeging van extra accessoires. Zo worden de pluspunten van uw woning benadrukt.
U ontvangt een serie van ca. 18 foto's, direct geschikt voor plaatsing in de verkoopbrochure en op internet.

Prijs fotostyling € 295,- excl. BTW *)

Verkoopstyling
Hierbij wordt de gehele woning door ons onder handen genomen. De herinrichting zal gericht zijn op het verkoopklaar maken: de nadruk ligt hierbij op de positieve aspecten van de ruimte. Eventuele overtollige spullen worden in overleg verplaatst of tijdelijk elders opgeslagen. Extra meubels of accessoires worden zo voordelig mogelijk aangeschaft of gehuurd. Ook de tuin of het balkon kan onder handen worden genomen, eventueel kan ook een schilder of klusjesman voor u worden geregeld.

Prijs verkoopstyling vanaf € 440,- excl. BTW *)

Fotografie
Het Huizenatelier heeft alles in huis om ook op professionele wijze voor u de woningfotografie te verzorgen. U ontvangt een serie van ca. 18 foto's, direct geschikt voor plaatsing in de verkoopbrochure en op internet.

Prijs woningfotografie € 100.- excl. BTW (in combinatie met verkoopstyling)

Het inrichten van een leegstaande woning
Met behulp van gekochte, 2e hands, of gehuurde meubels en accessoires zal uw woning de sfeer gaan uitdragen die meer potentiële kopers zal gaan aantrekken. Uw woning zal er mèt meubels ook direct een stuk groter uit gaan zien!

De prijs hiervoor wordt in overleg met u vastgesteld.

*) Voor alle genoemde prijzen geldt:
- voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u een gespecificeerde offerte
- uitgangspunt is een appartement tot ca. 90m2
- voor grotere woningen geldt een extra prijs van € 55,- per uur excl. BTW
- reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf 1087 EP zijn inclusief, daarboven € 0,25 per km

Overig
Na afloop van de styling ontvangt u een lijst met uitgebreide tips voor een bezichtiging of open huis.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw overige (re)styling-wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een korte styling vlak voor een bezichtiging of open huis. Neemt u voor alle vragen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verkoopstyling verdient zichzelf in 9 van de 10 gevallen zonder meer terug!