woningfotografie
homepage
verkoopstyling particulieren
verkoopstyling makelaars
portfolio
werkwijze
contact
 

Wilt u uw woning in Amsterdam of omgeving binnenkort gaan verkopen of staat uw woning al een tijdje te koop? Juist nu vergroot u met verkoopstyling de kans dat uw huis sneller verkocht wordt en bovendien tegen de hoogst mogelijke prijs.

Iedereen richt zijn huis natuurlijk naar eigen smaak in. Dat is logisch, u voelt zich dan ook helemaal thuis in uw woning. Smaak is echter heel persoonlijk, daarom is het zo belangrijk dat uw woning bij verkoop een stijlvolle, maar neutrale sfeer uitstraalt. Op deze manier zal uw woning op een positieve manier opvallen en een zo breed mogelijke doelgroep aantrekken.

Het is vaak lastig om zelf met een objectieve blik naar uw eigen woning te kijken. Of u hebt simpelweg geen tijd om dit zelf uit te voeren. De directe aanpak van een ervaren verkoopstylist van Het Huizenatelier kan u dan prima van dienst zijn. Uw huis wordt in korte tijd en met minimale middelen verkoopklaar gemaakt en ook op professionele wijze gefotografeerd. Gereed voor een perfecte woningpresentatie op internet en tijdens een open huis.

Enkele reacties:
''Zag er top uit! Verbazingwekkend dat het nu wel licht lijkt'
' De makeover heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij gaan a.s vrijdag het voorlopig koopcontract tekenen met de nieuwe bewoners!!'
'Dankjewel voor de foto`s, het ziet er echt een stuk beter uit! Heel veel dank daarvoor.'
'Wat ziet dat er anders uit zeg, echt gaaf!'
'Zeer bedankt voor de styling, ben erg tevreden over het resultaat en ook over de foto's!

Nieuwsgierig? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op!

U krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

 
woningfotografie